Un comentari

  1. Molt original! Quan jo era petita m’agradava molt fullejar un llibre que tenia el meu pare que duia per títol “Hágalo con envases vacíos”. Em fa l’efecte que el dec tenir per algun lloc, que és un dels llibres seus que em vaig quedar, però no he pogut localitzar-lo per casa. Sembla com si el reciclatge fos una cosa moderna, però era el que s’havia fet tradicionalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.