Els darrers últims dies ha caigut aigua a dojo. Deuen estar contents els veïns de més abaix :)

Avui ha plogut tant com ha volgut, el riu deu n’hi dó com baixava, i la neu estava ben a prop. Estàvem a 7 graus i no era massa agradable estar allí al riu. Pobres organitzadors, àrbitres, palistes i acompanyants… Aquests dies no és massa agradable estar de competi. Això si, he fet un munt de fotos com he pogut, el braç no em permet fer cap virgueria, i més tenint en compte que avui havia d’anar amb paraigües.

Un comentari

  1. Sembla que no se’n adonin—sóc de Reus i fa uns anys que hi havia restricció d’aigua, viviem a un 2n pis, i encara em fan mal els colzes, mames i genolls, d’anar a buscar aigua a les cases que sfortunadamet tenien un pou de tota la vida. Es a dir que per la comoditat dels que viuen a la ciutat o gran urbe hem de donar-lo-li aigua…..I, que no han pensat mai que també es poden fer fabriques a Reus, Tarragona o fora del casc urbà i descongestionar l’ambient, contaminación, lliurar-se de l’angoixa de una capital com Barcelona….i ningú tendria problemes d’aigua o almenys no hauriem esgarrapar els euros de les arque nacionals per a construir tuberies i algun tipus de canal….joan-ganxet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.