Facebook és el que és, una xarxa social on hi és tothom, qui sap com va i qui no. És una aplicació que canvia les seves configuracions de privacitat i la seva interfície cada dos per tres. Un lloc que va molt bé per xafardear bàsicament i deixar-te veure fins el punt que un vol, si se sap fer.

És important saber que tot el que es penja a Facebook, i a Internet en general, no és pot esborrar mai més. El control que tenim sobre el que surt a pantalla és sencillament, cap. A Facebook podem configurar la privacitat si, però qui ens diu que algú no copii el text o la imatge que haguem penjat i la faci correr? Una impressió de pantalla és fàcil de fer…

Si ens posem en aquestes xarxes n’hem de ser conscients. Una vegada dit i entès aixó, ens podem mirar com configurar nosaltres mateixos la privacitat. No cal que demanem als “amics” que facin mil i una cosa.

Mireu-vos l’enllaç del twitt del @xaviaranda :

Com configurar la privacitat del vostre Facebook? http://www.xarxanet.org/informatic/recursos/any-nou-i-noves-alarmes-socials-facebookianes …

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.