Desprès d’haver anat amb la T4 una temporada he vist que això d’anar en furgo pel mon m’agrada i vaig decidir camperitzar-me una T5.

Desprès de pensar, dibuixar i medir, vaig fer una maqueta en cartró del que volia com a base: Uns mòduls extraibles per poder sortir 3 persones, però tb poder portar les tres files de seients quan calgui i sense tenir massa feina al desmuntar.

Vaig fer els mòduls amb contraxapat de 10mm.

I desprès el terra. Contraxapat de 10mm (més dur) i vinil enganxat a sobre.

I finalment matalassos i fundes.

Canviat el seient individual per un de doble, posada la doble bateria, ara faltarà, fer que tota la il·luminació interior vagi amb aquesta segona bateria, canviar el que sigui per leds, fer el mòdul d’aigua i acabar de dissenyar la taula que ha de servir per l’interior i per l’exterior, fer cortinetes i mil coses més que aniran sortint…

Com m’agrada fer tot això :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.