Ahir a Temps d’Aventura van fer un reportatge sobre l’Aniol Serrasolses. Recordo quan va venir a viure a Sort. El Gerd, el seu germà, ja feia dies que vivia aquí. Dos nens joves, que tenien claríssim que els agradava remar i van venir a viure al costat del riu per poder practicar el seu esport preferit.

Aniol Serrasolses
Copa d’Espanya d’Estil Lliure, Sort 2007

 

En aquella època l’Aleix i l’Ian encara no competien en estil lliure.

Ja fa temps que el Pallars no és suficient, i com diu al reportatge, tenen ganes de remar a tots els rius del món.

Al 2012 l’Aniol i el Tino Specht van fer un vídeo, que particularment m’encanta, que explica molt bé quina és la forma de viure de l’Aniol. Li agrada remar i viu per remar…

Entenc que els agradi. Entenc la sensació aquesta de por i de pujada d’adrenalina que explica l’Aniol al vídeo d’ahir. Em sembla perfecte que visquin així, amunt i avall, amb pocs medis però fent el que els agrada. I el més important, tenen el cap ben posat, s’han preparat tècnicament i són bones persones.

Jo no els vaig a veure mai en directe. Ho passaria fatal. No em fa cap gràcia veure com remen per barrancs i com es tiren per les cascades. Quan buiden les targetes de les càmeres i munten els vídeos ja ho veig prou!

Prefereixo mil vegades que vagin a fer freestyle pel món, com quan van anar l’Aniol, l’Ali i l’Aleix a Ottawa, però sembla que l’extrem els tira molt més. Què hi farem!

Aquest hivern que ve a veure a on van els nens. No els veig fent temporada a Port-Ainé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.