M’està costant més del compte recuperar la normalitat. Desprès d’una setmana sencera fent horaris estrambòtics per a tot ara no m’acabo de posar a lloc. Em desperto massa matí, desprès de dinar m’he d’estirar perquè se’m tanquen els ulls, dino tard, i a la nit estic rebentada i no aguanto fins les 12. Suposo que poc a poc anirem posant-nos a lloc.

La meua feina referent a la web encara no ha acabat. Encara van arribant correus, la gent participa al facebook i hi ha algun comentari al twitter.

Ja he preguntat què he de fer amb tot aquest material que hi ha a la web. Seria una llàstima que aquesta web desapareixes, però dubto que l’Ajuntament segueixi pagant el servidor i el domini una vegada acabat el mundial.

He mirat el google analytics i deu n’hi dó les visites que hem tingut, a més a més repartides per gran part del món. Deu ser la feina que he fet amb una repercussió més global.

3 Comentaris

  1. Jo m'estimaria més mantenir el domini (òbviament), però si no fos el cas, una alternativa seria redireccionar la URL cap a una carpeta del domini actual amb els continguts com estan ara??

  2. Es pot mantenir el domini, ja que és com la "marca", i redirigir aquest domini a un altre servidor.

    A més a més, mantenir només el domini no és el cost més elevat.

    Ara la qüestió seria decidir a quin altre servidor es copia el contingut: ajuntament de sort, kayaksort,…?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.