Per aquest cap de setmana llarg i sabent la previsió de temps que hi hauria, m’havia proposat una sèrie de coses, a part d’avançar feina (com per variar…): fer foc, un dia sopar bikinis, un berenar a base de xocolata desfeta i coca, i anar a fer fotos de tardor. I ja està!!! Per fi he acabat la llista ;)
Aquest matí amb l’Hug, hem agafat les càmares (la meua i la que ens van enviar fa poc com a premi d’un concurs que vaig guanyar) i au! al cotxe i a voltar.
Estava ploient, així que hem decidit fer la volta: Olp, Pujalt, Enviny, Llarvent i Montardit de Dalt. Hem parat un parell de vegades, però ha anat ploient…. O sigui que poquetes fotos!
Una mostra:

3 Comentaris

  1. Les fotos tan quedat molt macas.
    I la càmara ja las trobat? o algún
    "listillo" ja la está usant?.

    Abraçadas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.