Avui han tocat patrulles: 26 patrulles, a 3 components cada patrulla, són 78 participants. Deu n’hi dó!

Alguns us preguntareu que és això de les patrulles, suposo… Bé, doncs és una cursa d’eslàlom per equips. A cada equip van tres persones, que han de fer el recorregut que marquen les portes, i han d’entrar a la meta amb una diferència màxima de 15 segons entre primer i últim. Si l’equip s’entén i tenen un bon nivell és molt espectacular.

Avui la Creu Roja ha tingut un parell de casos… Un cop a una cama en una volcada i un mareig. Evidentment les dos coses a l’hora!! Murphy!

I demà, hi ha esquimotatge a la nit. És una prova que està molt bé però aquest any me la perdré! Dissabte també em perdré l’eslàlom on hi haurà molta gent també. Però bé diumenge tenim matí i tarda, sprint i slalom de xics.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.