La Panoramic Road també està a la llista de coses a veure… És com una segona part del viatge. Bastant a prop hi ha la Panoramic Road, Logarska Dolina, Velika Planina i la mina de Mezica i ho tinc tot a la llista.

Solčava

La Panoramic Road comença a Solčava. Un poblet de no masses cases amb un bonica oficina de turisme, una pista polivalent coberta impressionant, uns llenyers espectaculars i una església xula…

Panoramic Road

 

Panoramic Road Eslovenia

 

La Panoramic Road és una carretera / pista circular de 37 km que té unes vistes magnífiques. A més a més ho tenen molt ben muntat. S’han inventat una història que es van explicant en uns plafons col·locats en diferents llocs.

The story of Krištof the shepherd boy and the young dragon Lintver is a story about a relationship between man and the mysterious and uncontrollable, but beautiful nature. The story of mutual respect and vigorous strength, which tells us that in order to live a full, satisfying and successful life, we have to respect nature and its laws, and bravely insist on our way despite the difficulties. 

Llàstima que el dia fos molt plujós… Hi hauré de tornar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.