Aquest any el Ral·li arriba a la 44a edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Des de que estic al Pallars com aquell que diu, hi estic implicada. Hi he fet de tot: jutge, cronometradora, seguretat, competidora, fotògrafa, webmaster, etc, etc, etc…

Avui ha començat novament. Hem començat amb la Copa Promoció de la Federació Espanyola. Tot i ploure d’una manera espectacular hi ha hagut una gentada de por. Penso que mai havia vist el camp d’slàlom tant ple com avui. Hi havia barques per tot arreu, gent a baix, gent a la barana, gent a l’altre costat. Algo impressionant. Hi ha hagut 100 participants, que aviat estar dit!

I a la tarda, bé, tot seguit, hi ha hagut la 3a prova del programa 2012. 80 nens més. La majoria havien corregut al matí. Ha sortit el sol i ha estat molt més agradable.
L’Aleix a la copa promoció ha quedat el 10è i a la prova del programa 2012 ha quedat el 3r, i a la general el 3r, també.
L’Ian, per categoria, nomès ha corregut a la tarda, i també ha quedat el 3r. A la general ha quedat el 1r. Està super content!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.