Fa setmanes es va deixar perdre el domini del Mundial, sort2010.org. Això vol dir que com que o es va renovar en el seu moment, ni durant el temps que deixen per si has tingut un despiste, va quedar lliure. Algú altre el va agafar i ja l’està fent servir.

Tenia configurat l’enviament del resum estadístic de Google Analytics setmanalment, i encara m’arriba. I el que trobo curiós és que encara marca que hi ha visites a la web…

De fet la web encara està en el servidor, però com la visualitza la gent? Si no hi poden accedir des del domini? La veritat és que no ho entenc!

3 Comentaris

  1. Si Madieta, ho he pensat… segurament són robots… Però és ben curiós!

    I també, una llàstima :(

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.