L’altre dia l’Aleix i l’Ian van anar a netejar el riu. Quasi bé cada any algú de la comarca organitza una netejada voluntària. Hi participen voluntaris, alguna empresa, algun club… Gent que fa servir el riu per treballar-hi i per passar-s’ho bé. I són els que menys l’embruten perquè hi estan sempre.

L’Ian va tornar esverat. Havien trobat una nevera, un somier, biguetes de la carretera, un munt de ferralla… En general molta porqueria.

Recordo quan ho vam començar a fer, quan teníem l’empresa de ràfting, deu fer 16 o 17 anys… Era espectacular… com ara… A part d’aquestes coses tant grans el que era impressionant era el tema colilles… Quina quantitat!

Estaria molt bé que tothom participés en aquestes neteges algun dia o altre. Segur que la porqueria baixaria.

El vídeo d’aquest any:

Un comentari

  1. Això mai ho he entès… qui tira una nevera al riu? De veritat costa més portar-la a la deixalleria que anar-la a tirar al riu? Entenc que a algun idiota gandul li faci mandra portar-la a la deixalleria i la deixi al mig del carrer o al costat del contenidor, però per què molestar-se a portar-la fins al riu? Jo recordo un cop que vaig trobar un sofà tirat al mig d’un bosc, a molts metres del camí més proper. De veritat m’encantaria conéixer la història darrere d’aquell sofà perquè no puc entendre-ho de cap manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.