Aquest matí he tingut un accident domèstic. He posat una rentadora. He repassat que no hi hagués res a les butxaques dels pantalons, però no he mirat la del jersei que portava ahir a la nit…
Al cap d’una bona estona de sentir funcionar la rentadora me l’he mirat per casualitat i…Ha sortit netíssim! Ara està prenent el sol, a veure si es recupera (cosa que vec molt i molt difícil…però sempre hi ha una mica d’esperança!)

4 Comentaris

  1. Olga, et caldrà segurament canviar la carta “SIM” del mòbil. Però es possible que la resta funcioni. Veuràs i ens diràs!

  2. jjaaja, no se a que hem recorde aixó, jajjaja. Fa justament una semana me va passar casi casi lo mateix, pero no va entrar a la rentadora si no al water. ajjajaja

    Ànims, aveure si el recuperes. jajajaa

  3. Bien!!!! Ha ressucitat!!! La targeta ho té tot, i de moment sembla que tot funcioni. Per si de cas, aquests dies l’aniré posant al sol, perquè s’acabi d’evaporar tota l’aigua. Buf!!! I ara miraré de fer una còpia de tots els telèfons i demès que hi tinc.

  4. Bé, ara sé com rentar el meu telèfon. Ens pots recordar qual era el programa de la màquina? Hi tens una funció “móbil”?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.