Per la festa major vam anar a veure la obra de teatre que feven la Jezabel i la Barbara. Ja l’havien fet fa un temps però no hi vaig poder anar per qüestions familiars. Aquesta vegada si que volia anar-hi, i just la Barbara m’hi va convidar per les meves col·laboracions al cartell.

L’obra em va agradar i trobo que per no dedicar-s’hi ho fan molt bé. Era molt distreta, divertida i aconsegueix que et sentis molt propera en molts moments. Em va cridar molt l’atenció el públic. Erem gent de tota mena, una varietat increïble. I la veritat és que em sembla que va agradar a tothom.

Radio Café de Sort els ha fet una entrevista que podeu escoltar. Diuen que la faran a Barcelona al setembre o octubre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *