Un dia d’aquests de la festa major, vam trobar-nos a l’Escalarre el guixaire, un senyor una mica particular que havia treballat amb el pare de l’Aleix i que és molt bo. L’Aleix va comentar-li que teníem una feina per fer, i ahir va i es presenta per fer-ho. Total que avui, sense tenir-ho gens previst, han començat les “obres”.

Cal enguixar dos sostres, però també calia treure claus, reorganitzar cables i pulir bigues. Avui ens toca dormir al cap de casa, perquè el nostre pis està tot desmuntat. Espero que tot s’acabi dijous!

Sostre de l’entrada
Sostre del nostre pis. Fins ara estava tapat amb una roba.

Pulint les bigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.