Avui els Reixos van a declarar al jutjat. Ja m’agradaria veure-ho per un forat. Hi haurien d’anar vestits i pintats. A veure com acaba tot.

Això del tema mossos al Pallars és preocupant. Arriba un moment que ja ets sents com perseguit. Vagis on vagis trobes mossos… Agafes el cotxe i el més probable és que te’ls trobis. I no ha de passar res si no has begut, si portes tots els papers, si el cotxe no té cap xorradeta, si… Només perdre una mica de temps i ja està… Però cal? Cal que estiguem tan vigilats? Quan surts del Pallars, és difícil veure mossos. Aquí el difícil és no veure’ls!

Fins i tot per Carnaval va haver-hi follón. Van parar i multar els del Baix Pallars quan pujaven la carrossa cap a la Passa. (Carta que van fer al Conseller)

De veritat! Gran Nord es quedava ben curt!

4 Comentaris

  1. En primer lloc, em sorprèn que ningú critiqui que els reis anaven beguts el dia de la cavalcada. Senzillament repugnant. Si no poden esperar per emborratxar-se a que acabi l’espectacle potser haurem de concloure que tenen un problema de dependència greu.
    En segon lloc, sou una colla de ploraires. Pujo molt a Sort, ho conec bé, hi he nascut i en referència als mossos l’única critica a fer és que hi ha molt poca presència: tothom aparca on vol, no es respecten ni els guals, la plaça major és un pàrking indigne d’un poble mínimament educat, … Pot ser us estimaríeu més que de tant en tant un borratxo o un drogat atropellés algú.

  2. Xavier, trobo que pixes bastant fora de test, barreges moltes coses i fas suposicions gratuïtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.