Aquest matí a l’engegar l’ordinador, com sempre he repassat el netvibes, el twitter i el facebook per posar-me al dia. Un dels blocs que tinc sindicats, Cosas Sencillas, tenia una entrada nova que enllaça a un recull de millors fotografies.
Com que la fotografia m’agrada he seguit l’enllaç i me l’he mirat.
Una fotografia per a que sigui bona ha de reunir una sèrie de característiques, que no sempre són les mateixes. A vegades els colors, altres la composició, etc. Però en tot cas crec que per a considerar una foto com a bona ha de transmetre algo.
I la majoria d’aquest recull si que m’ha transmès algo, si! No sé si totes les consideraria “les millors” fotos, però si que m’han posat de mala llet, per dir-ho clar.

3 Comentaris

  1. Vinga, no t'enfadis, que això no s'escau amb la vida al Pallars ;-)

    De reculls de les millors fotos de… n'hi un munt per Internet, pràcticament cap te en compte criteris de qualitat tècnica i quasi totes són fotos "oportunes" e
    és ha dir, hi ha la noticia al darrera segons el punt de vista (tendenciós, sovint) del que les publica.

  2. Olga, n'hi ha que són esfereïdores i et deixen el cor encongit. Algunes no em diuen res com ara la de Michele Jackson damunt d'un cotxe (129), el noi que guanya la fórmula 1 (124) o el papa de Roma de cos present. Només unes poques transmeten una imatge positiva.

    La del toro al "encierro" de San Fermín (70) és impressionant, si penses en la posició en què havia d'estar el fotògraf. Segurament són més arriscades les foto de guerra, però tenir un toro a pocs metres i de cara ha de ser per arrencar a córrer. Clar que, potser no era tan aprop i és la impressió que dóna la foto.

    Malgrat la mala llet que poden provocar la majoria d'aquestes fotos, cal reconèixer que el recull és molt bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.