A mitjans d’agost vaig deixar d’anar a rehabilitació, però en veritat la cosa va durar poc. Ja deia que tenia les cervicals d’aquella manera, i al cap de poc hi vaig tenir de tornar. El braç em tornava a fer mal i les cervicals les tenia fatal. La qüestió és que encara estic malament i continuo anant-hi 3 dies a la setmana.

Entre mig m’han fet tres proves mèdiques i he flipat amb la rapidesa.

La primera un electromiograma. En menys d’una setmana ja el tenia fet.

Desprès una radiografia. Vaig tenir la sort de fer-me mal un dimecres a la nit, i resulta que el dijous fan radiografies a Sort. Total, que vaig anar a la doctora, em va demanar la radiografia, me la van fer, i se la va mirar. Sense baixar a Tremp!!!

I dilluns van demanar-me una resonància, i ahir ja me la van fer. I és que de tant en tant puja el camió de les resonàncies a l’Hospital de Tremp, i mira, va coincidir!

Res que dec estar de sort o les coses estan millorant molt.

Un comentari

  1. Doncs a mi, dilluns també em van fer una ressonància magnètica per veure si el dolor de la cama té la causa en la zona lumbar, i me la van fer després d’un mes que estigués demanada per la traumatòloga.

    De tota manera, no van trigar massa si tenim en compte que és un aparell especial, obert, per a gent que no ens ficaríem mai dins d’un tub com en els aparells convencionals d’RM. Jo vaig dir que, si no em sedaven, jo en el el tub no em ficava i aleshores van posar en el volant: “claustrofóbica”. I em van avisar que hauria d’esperar més. Però no ha estat molt (un mes aprox.), per als estàndards d’espera de la seguretat social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.