Em desperto a les 8 amb les notícies de Catalunya Ràdio, mentre treballo també l’escolto… I avui em crida molt l’atenció amb l’especial énfasi que fan en un detall d’una notícia en concret:

El projecte d’Estatut arriba avui al Congrés dels Diputats de la mà del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach. Al punt del migdia té cita amb el president de les Corts, Manuel Marín, per lliurar-li el llapis de memòria USB que conté el nou text aprovat per la cambra catalana. Comença aquí un periple que requerirà la defensa dels polítics catalans, per això, el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, també és a Madrid. A la tarda es reunirà amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

És noticiable que ho entreguin en aquest suport? Si l’haguessin lliurat en un paper de color rosa també ho haguessin dit? em fa gràcia. I segur que hi ha un munt de gent que ni ho entén, potser que dins la mateixa notícia expliquessin què és aquest artilugi amb un nom tant extrany!

Un comentari

  1. Bueno, fa un parell de setmanes també era notícia que el Ministre d’Economia fes entrega dels Pressupostos Generals de l’Estat en CD-ROM… tot i que a mi em sembla que ja ho havia vist abans, això. Ah!, i no et pensis, que això de la memòria USB només era per fer-se la foto davant les càmeres… A Tele5 també han ensenyat com el registre “oficial” l’han fet en paper-paper… Jo a la meva feina sempre em barallo perquè fem anar més l’email i la identificació electrònica i menys el fax, el correu i el missatger… però no hi ha manera!!! És que si no, no queda “oficial”… diuen… :((((

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.