Divendres l’Ian va caure a l’hora de pati, i pel que sembla li va caure un amic seu a sobre. Em van trucar per dir-me que el portés al metge.

Li feva molt mal el genoll i tenia el bessó contracturat.Se li estava inflant bastant i li sortia un blau. La doctora va creure que el més convenient era posar-li un compressiu i fer repós fins dimarts, que aniria a veure la pediatra i valoraria.

Dilluns a les 8.30 vaig baixar-lo al CAP. Es queixava que li feva mal, i sobretot al matí, quan s’aixecava del llit.

La doctora se’l va tornar a mirar. Va tornar a dir que no era res ossi però que el protocol deia que era el moment de portar-lo a l’especialista. De seguida li vaig dir que el portaria a Barcelona, aprofitant la mutua que tenen els nens.

Avui dimarts, a les 3 del migdia hi ha anat amb el seu pare. Li han fet una radiografia i resulta que té la rótula trencada per 2 llocs. Una fractura és una estella que figura que s’ha de soldar sola, i l’altre un trocet que ha quedat navegant per allí, i que diu que s’absorbirà.

Ara va enguixat de dalt a baix. D’aquí a 3 setmanes hem d’anar-hi altra vegada. A veure com anirà.

De moment problemes a casa, per pujar i baixar, al cole (el mobiliari no és gens comòde per estar tal com ha d’estar…). Ja ens anirem adaptant tots plegats. Espero però que ja no li faci tant mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.