No ha sigut el millor dia!

Se m’estan acumulant una sèrie de coses que no m’agraden: temes de la feina 1, temes de la feina 2, temes de la feina 3. La feina 4 funciona bé, i en aquests precisos moments és la que m’il·lusiona més.

M’aniria bé un parell de dies de desconnexió total!

2 Comentaris

  1. Com que no tinc parella ni fills, potser no m’he de ficar en coses que, francament, no sé com van, però llegint la teva darrera frase, i amb comentaris que he sentit altres vegades a la feina, trobo curiós que la tasca de tenir fills i cuidar-los “enganxi” tant que no sento gairebé mai dir al pare o la mare que s’agafaran un parell de dies sense canalla, deixant-los a càrrec de l’altre… quan de vegades trobo que és ben bé el que necessiten per desconnectar totalment.

    Però potser ho dic això perquè no tinc sentiments, jo! :)

  2. Qui diu que no tens sentiments?

    En aquest cas la desconnexió no ha de ser familiar, sinó laboral! Ojalà poguessim anar un cap de setmana tots cinc a algun lloc. Ja espero la setmana de camping de l’estiu!

    I el fet de tenir nens i no queixar-te massa, és responsabilitat, no? si els tens és per tenir-los i cuidar-los. Però si que de tant en tant va bé deixar-los, i escapar-se, però no sempre es pot fer. A mi normalment m’agafa aquesta necessitat cap a final de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.