Acabo de veure a Altpirineu.org que han tret un joc en línia per contribuir en el coneixement de l’ós bru del Pirineu català.

L’organització naturalista Depana, amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, ha llançat un joc en línia pensat per a fer conèixer l’ós bru del Pirineu català, un animal d’hàbits nocturns i difícil de veure. La vintena que se n’hi han comptat es refugien a les fagedes, avetoses i rouredes de la Vall d’Aran, de l’Alta Ribagorça i del Pallars Sobirà.

Li he donat un cop d’ull, està bé, però hauria fet parlar als personatges, en comptes d’haver de llegir. Desprès els ho ensenyaré als nens a veure què en diuen.

http://www.depana.org/jocos/index.html

2 Comentaris

  1. Unes cosetes: els agents rurals no van vestits de marró, van de color verd.
    La musiqueta que sona quan el nen s’asseu a veure el vídeo, l’he sentit a tants PP, que vaja, es xula però…
    Ja no he mirat més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.