Tot el dia veiem i parlem de lliures i milles i no tenim ni idea de les equivalències en euros i en km….

De fet no té massa importància, més que res, pq ja intentem gastar el menys possible, i per tant no cal saber l’equivalència. I pel que fa a les milles, la cosa ja canvia. El nostre cotxe marca km/h i a les carreteres i carrers marca milles per hora, i clar aquí si que ens hi juguem alguna multa! Portem un munt de km fets, però ens en queden uns quants encara. Ara ens fem un paperet i ens ho posarem en un lloc visible al cotxe! Per l’esquerra i la dreta de moment no ens cal posar cap gomet. Sembla mentida però ho porto prou bé. Sempre he d’anar pel costat que condueixo! Ah! i amb el hot i el cold també vaig bé. Són dues paraules que mai sabia quina era quina. Ara associo el hot, amb un hot-dog i ja sé que és calent! Això si, respostes ràpides no, eh! ;)

Total que millor buscar-ho:

  • 1 milla = 1,609344 quilòmetres; per tant 30 milles, 48Km/h (pels llocs habitats), 70 milles per les autopistes, o sigui 112 Km/h i 60 milles a les carreteres o sigui 96 km/h.
  • 1 lliura són 1.13 euros. O sigui que acabo de descobrir que les coses no són tant cares :) Les coses de càmping estan tirades. Els cartutxos de gas de la cuineta, aquells que no trobàvem per enlloc, els vam comprar a 1.99 Lliures, o sigui que a meïtat de preu de Sort! Iupi!

2 Comentaris

  1. Quina enveja, poder conduir per l'esquerra! Jo no ho he intentat mai perquè estic convençuda que cada cop que girés en una cantonada em posaria a la banda del carrer que no toca. Si ja em costa, en aquelles terres, pensar a qui costat he de mirar en els passos de vianants! Més d'una vegada, a Londres, m'he posat a esperar l'autobús a la vorera equivocada perquè no canviava el xip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.