Ja feia dies que em voltava pel cap, ja! I al final ho he aconseguit. El preu encara no el sé, però pel camí m’he carregat un disc dur i he perdut arxius, missatges, adreces de correu electrònic, etc. Ja diuen que va bé fer neteja de tant en tant…

Bé, la qüestió és que ja tinc l’Ubuntu instal·lat. Aquest l’he instal·lat jo mateixa gràcies a una classe que vaig fer en l’últim curset per a dinamitzadors. M’hagués agradat instalar el Catix, per qüestions obvies, però pel que sembla no és que sigui massa fàcil… Potser més endavant.

Tot lo general em surt en català, però el programari, lliure és clar, surt en anglès per defecte. De moment ja he actualitzat el firefox, i ja surt en la nostra llengua. Poc a poc!

Tinc ganes de provar el de correu, com es deia…Això, Evolution… M’han dit que és genial… A veure si és veritat.

Ah! i em fa falta provar si puc arrencar en windows també, que de moment, encara en sóc dependent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *