Ja feia dies que em voltava pel cap, ja! I al final ho he aconseguit. El preu encara no el sé, però pel camí m’he carregat un disc dur i he perdut arxius, missatges, adreces de correu electrònic, etc. Ja diuen que va bé fer neteja de tant en tant…

Bé, la qüestió és que ja tinc l’Ubuntu instal·lat. Aquest l’he instal·lat jo mateixa gràcies a una classe que vaig fer en l’últim curset per a dinamitzadors. M’hagués agradat instalar el Catix, per qüestions obvies, però pel que sembla no és que sigui massa fàcil… Potser més endavant.

Tot lo general em surt en català, però el programari, lliure és clar, surt en anglès per defecte. De moment ja he actualitzat el firefox, i ja surt en la nostra llengua. Poc a poc!

Tinc ganes de provar el de correu, com es deia…Això, Evolution… M’han dit que és genial… A veure si és veritat.

Ah! i em fa falta provar si puc arrencar en windows també, que de moment, encara en sóc dependent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.