Aquests darrers dies no han estat gens agradables. La mort del Sergi ha trasbalsat a molta gent. El dia del funeral em van impressionar el silenci que va haver-hi durant tota la cerimonia, tot i estar al carrer, i la “serenitat” aparent de la Carmen. Tant a ella com a la parella del Sergi els espera un any molt dur.

La pluja va respectar la cerimonia, però no la Fes-te diferent! Em va saber greu però ens vam rajar. Ho sento per la gent que fa l’esforç d’organitzar-ho i de preparar tot el menjar.

I avui la pluja ens ha respectat a nosaltres. Hem pogut passar el dia a St Joan de l’Erm, passant-s’ho molt bé tant els nens com nosaltres. Això si cor pressa dutxar-se per treure’ns l’olor de sardina dels del fosc del costat!

I ara a punt d’acabar el dia, aquí a sota el llosat, és agradable sentir la pluja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.