De petita vaig estudiar a una escola catalana, l’Escola Nausica. Tot en català menys algunes coses puntuals. En aquella època no era corrent, però mira… I això que aquell encara era viu!

I ara… buf! sembla mentida que estiguem així! La xarxa està bastant revolucionada. El hashtag del twitter sembla ser que és #immersio. I aquest vespre han començat les mobilitzacions al carrer.

Demà l’Ara regala aquesta enganxina i proposen que tothom se la posi com a imatge del perfil del Facebook… Jo me la posaré a tot arreu!

5 comentarios

  1. Jo no recordo classes en castellà, tret la de la Loli que, evidentment ho era perquè l'assignatura era llengua i literatura castellana.

  2. I potser l'anglès en algún curs, no? Però para de comptar…. I quan passavem per davant el Menendez i cantaven el Cara el Sol…. Nosaltres de tot això, res de res…

  3. A Barcelona hi havia oasis durant la dictadura. L'escola del Bosc, l'escola del Mar o l'escola del Parc del Guinardó. Jo vaig estudiar en aquesta última i la meva mare també (és de l'any 43). Mai vaig sentir ni una paraula en castellà i la meva mare tampoc. A veure si jo, quan encara era viu aquell, ho vivia així i les escoles d'ara no podran.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *