De petita vaig estudiar a una escola catalana, l’Escola Nausica. Tot en català menys algunes coses puntuals. En aquella època no era corrent, però mira… I això que aquell encara era viu!

I ara… buf! sembla mentida que estiguem així! La xarxa està bastant revolucionada. El hashtag del twitter sembla ser que és #immersio. I aquest vespre han començat les mobilitzacions al carrer.

Demà l’Ara regala aquesta enganxina i proposen que tothom se la posi com a imatge del perfil del Facebook… Jo me la posaré a tot arreu!

5 Comentaris

  1. Jo no recordo classes en castellà, tret la de la Loli que, evidentment ho era perquè l'assignatura era llengua i literatura castellana.

  2. I potser l'anglès en algún curs, no? Però para de comptar…. I quan passavem per davant el Menendez i cantaven el Cara el Sol…. Nosaltres de tot això, res de res…

  3. A Barcelona hi havia oasis durant la dictadura. L'escola del Bosc, l'escola del Mar o l'escola del Parc del Guinardó. Jo vaig estudiar en aquesta última i la meva mare també (és de l'any 43). Mai vaig sentir ni una paraula en castellà i la meva mare tampoc. A veure si jo, quan encara era viu aquell, ho vivia així i les escoles d'ara no podran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.