Divendres, a la reunió general dels Telecentres de Teletreball, ens van aclarir una sèrie de punts molt importants per la nostra feina, tot relacionat amb convocatòries d’ajuts. En definitiva quartos per poder tirar endavant la gestió i les activitats del Telecentre.

Vaig – vam arribar a la conclusió que no som els dinamitzadors els que ens hem de preocupar d’aconseguir els diners, i d’agafar emprenyades i mal de panxes en aquestes reunions. Els tècnics ens hauríem de preocupar de portar a la pràctica tot alló que ens permeten els diners que donen al Consell Comarcal per aquests menesters, única i exclusivament.

Dilluns he de parlar amb la gerent i el conseller que em pertoca, perquè la cosa no pot anar com fins ara.

I pel que sembla totes les convocatòries d’ajuts sortiran ara, durant el desembre, i jo tinc pendents un munt de vacances!!! A veure què passarà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.