Sóc una patata aprenent idiomes. A l’escola vaig fer francès de 1r fins a 8è i anglès de 4t fins a 8è. Vaig anar a l’institut francès i vaig fer fins a 1r de perfeccionament de francès, però ja no vaig aprovar. A Telecos vaig fer un parell d’anys d’anglès tècnic i mentre treballava a la tele vaig fer un curs d’anglès amb l’Inem d’un munt d’hores. Total per a què? Per a no poder parlar i en prou feines entendre.

El francès tira que te va, però l’anglès… quin desastre!!! Menys mal que estant conectada a la xarxa tot el dia hi estic en permanent contacte, que si no…

Necessito aprendre a parlar i entendre… Estic convençuda que l’única manera seria la immersió. Ja fa temps que em volta pel cap fer una escapada d’unes quantes setmanes, però no és fàcil. Però ho he de fer. De moment he començat a anar a classes de conversa, a veure…

3 Comentaris

  1. a l´acadèmia de la Teresa Sanfeliu fem una hora setmanal de conversa en anglès amb una noia holandesa. La classe és oberta i pot venir qui vulgui, dimecres de 19 a 20 h.
    Loli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.