Fa uns dies, i arran d’haver guanyat un premi, vaig descobrir el bloc La volta dels 25. És un bloc de viatges que escriu un noi de 25 anys durant la volta al món que està fent amb la intenció de fer 25 entrevistes a 25 persones de 25 anys que vagi trobant pel camí.

El bloc està bé perquè va fent pinzellades d’allà on passa. Les entrevistes no les publica. Les guarda per recollir-les en un llibre a posteriori. Hi escriu i hi posa fotografies. No sé com deu finançar el viatge, però en general ho trobo molt interessant. Fent un viatge d’aquest tipus deus aprendre tantes coses….

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.