Quin fàstic això de la premsa del cor. Aquest matí mentre feva el ronso al llit, aprofitant que els nens tenen vaga, he sentit el Bassas que desmentia la suposada relació de la Infanta Elena amb un tal Ruiz de Velasco.

Quin panxot de riure!!!

Ara ho he buscat i he vist les fotos que s’havien publicat. Una foto treta de context, presa des d’un angle determinat pot semblar el que no és. Ja li val al fotògraf que l’ha venut perquè sap que no és un reflex de la realitat. I quins nassos la revista de publicar algo que no és cert. Un mínim d’ética haurien de tenir aquesta gent.

La temporada passada l’Hug va entrenar tot l’any amb el Juan, fill de la Infanta Cristina, i amb el Felipe (que no sé perquè les revistes sempre li diuen Froilán, quan en veritat tothom li diu Felipe. Suposo que perquè deu vendre més). L’Hug i el Juan eren força amiguets. A l’hora de deixar-los, de recollir-los, del sopar de final de temporada, coincidies amb les infantes o amb l’Undargarín, i hagués sigut molt normal saludar-te amb dos petons, i que et puguessin fer una foto d’aquest tipus. Imagina’t!

Li ha passat al Ruiz de Velasco, que són amics de fa molt i molt temps. Deuen estar contents! A més, aquesta família són la tira de gent, tots amb els mateixos cognoms. Quin follón! Els planyo!

Un comentari

  1. Jo no entenc com hi ha gent que llegeix aquestes coses, o que les mira per la tele, i que hi hagin programes com el Tomate, i que parin cap mena d’atenció a temes que no ens importen perquè coses personals que ni ens ni ens venen ni… perdó?… com diu?… que a la biblioteca tenen dos revistes d’aquestes?… CADA SETMANA?!?… bueno, millor que calli… :P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.