D’aquí a una estona enterraran a Kiko de Llessui.

El vaig conèixer quan tenia 10 anys, quan vam començar a esquiar amb l’escola. Ens estàvem a Can Massa. Un hotel ben agradable, si la gent es queixava de nosaltres, ell els deia, que què volien, que érem nens! Cada any ens organitzava el quinto de rigor. Sempre tenia algo a dir de cada número que sortia i ens ho passàvem super bé. Un any a una nena de la meua classe li va tocar una cabra, que se’n va endur cap a Barcelona!

Li encantava xerrar. Quan anaves al restaurant sempre te n’explicava alguna… Ara feia dies que no podia quasi bé parlar i pensava que ho devia passar fatal…

No res, que a tots ens tocarà un dia o altre.

2 Comentaris

  1. Oh, no ho sabia! Quina pena :(
    Per cert, que se m'ha ocorregut buscar si a algun lloc en deien alguna cosa, a la pàgina de Llessui per exemple… i quina vergonya de pàgina la de http://www.llessui.com... té una bona col.lecció de despropòsits, però per posar un exemple l'encapçalament de la secció de notícies diu "La comarca es rica en todo tipo de flora y fauna. [..] Entre otras especies podemos encontrar:", i llavors venen les "notícies", l'última és de 2007… Quin nyap!

  2. Segurament aquesta web no l'ha fa ningú de Llessui ni ningú que hi tingui un interès especial. Segur que està feta per cobrar publicitat i prou. L'Avís Legal i la política de privacitat no funcionen tampoc. Pel mig hi deu haver http://computerwealthy.com/ segons he vist al codi font! Exemples de mal ús de la xarxa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.