Fa uns mesos vaig posar una entrada en aquest bloc perquè hi ha coses que no haurien de passar.
Jo ja no tinc res a veure amb el fòrum de l’Ajuntament de Sort. De fet mai he tingut res a veure. El vaig crear quan vaig fer la web. I a partir de llavors, no vaig fer res més. Quan la cosa es va desmadrar me’l van fer tancar.
Desprès el van tornar a obrir, en contra de la voluntat d’uns quants, amb nou funcionament i normativa de conducte.
Des de llavors, el fòrum està mort. A molt estirar hi escrivim 5 o 6 persones. No gaires més… Tot i així, el fòrum representa un problema, es veu. Ja l’estic veient tancat! Crec que és una pena i una equivocació.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.