Poc ens ho pensàvem el passat mes de maig quan vam anar a la marxa Vall de Siarb, que uns mesos desprès tot aquell recorregut que vam fer des del Despoblat de Santa Creu fins al Cantó es cremaria…

Quina ràbia que fa… Un tros de Parc Natural, un tros de Pallars Sobirà, negre com la carbonilla. Les causes? Se senten coses però a saber. Però el fet és que tot està molt sec, fa calor, ha fet aire, i els boscos estan prou bruts, o sigui que a la mínima és normal que s’encengui.

A part d’això hi ha molta gent que no és prou curosa. Últimament encara vec gent llençant colilles a terra alegrement… A vegades les he vist tirar a llocs on hi ha criatures, a vegades a la carretera, a vegades a la muntanya. Com és que hi ha gent que no té cura amb aquestes coses?

Algunes fotos que vaig fer ahir divendres a l’incendi. Espero no tenir la oportunitat de repetir-les cap altra vegada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.