Si ara mateix enviés un mail a un client meu al que li vaig fer una web al 2008, dient-li que m’ha de pagar el 50% més de la factura que ja vam liquidar, seguríssim que em demanaria explicacions, a part d’agafar una emprenyada.

Si les explicacions que jo li donés fossin del tipus que en aquell moment no vaig fer bé els càlculs, segurs que m’engegaria, i jo em menjaria amb patates el 50% per haver-la pifiat.

Bé, doncs això és el que està passant aquests dies. Es veu que a tots els propietaris de 4×4’s, que no som pocs en un lloc de muntanya, ens han arribat uns rebuts, corresponents a l’impost de vehicles, amb una certa quantitat (en el meu cas 60 i pico euros cada rebut) corresponents als anys 2008, 09, 10 i 11. L’explicació que donen al trucar a l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals és que ho passen ara, perquè aquests cotxes estaven mal catalogats. Pels cavalls que tenen haurien d’haver pagat més. Tenen la delicadesa de no afegir-hi recàrrecs!

Fins on jo sé, quan dones d’alta un cotxe o el canvies de nom, tu no tries l’Impost de vehicles. És algo que et ve i pagues religiosament cada any.

A part de la rabia que em pugui fer, perquè són rebuts d’un cotxe que no he portat jo durant aquests últims anys, tot i que estava al meu nom, i a més a més ja està venut, penso que això és un robo a mà armada! I a sobre amb amenaces! Si no pagues t’embargarem!

De moment, particularment, no penso moure ni un dit, perquè les circumstàncies personals fan molta i molta ràbia, però penso que tot això no s’hauria de pagar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.