Fa uns dies em van proposar una nova feina que m’hagués obligat a deixar el meu lloc al Telecentre. Per una banda era una feina més teletreballable que la que faig ara, que de moment no ho és gens, amb unes condicions laborals similars però amb alguns detalls que no m’han acabat de fer el pes. Penso que la qualitat de vida que tinc hagués disminuït, i per tant vaig dir que no.

Des de que estic al Telecentre penso que ja és el 3r no que dic. Hi ha dies que agafo enrabiades, el futur dels telecentres de teletreball és bastant incert, però de moment és una feina que m’agrada i la qualitat de vida que em dona s’ajusta bastant al que necessito. De moment seguirem!

3 Comentaris

  1. I perquè no el veus clar, el futur dels Telecentres?? Per la part que em toca, tinc interès en el teu input… Explica, explica… :)

  2. Des de que estic al telecentre han anat sortint ajuts per poder fer funcionar el telecentre. Però cada vegada ens retallen més el pressupost i no tenim cap mena de seguretat i ni idea de que ens donaran. Ara sembla que ens englobaran a tots els altres telecentres, i no sabem com quedarem els de teletreball.
    Els dinamitzadors de teletreball estem una mica farts de no poder planificar les nostres activitats correctament i per tant no poder donar el servei que ens agradaria. Ara per exemple, sabem que ens donaran algo per l’any 2007 i fins el juny de 2008. Però quant? ni idea. I a partir del juny? No podem planificar res correctament!

  3. Així doncs és un problema d’indefinició a nivell polític i/o estructural. Tot i ser (molt) preocupant, em semblava que el teu comentari apuntava més cap a una pèrdua de rellevància dels telecentres en l’entorn social. No sé en el teu cas, però al nostre he notat una certa davallada en els usuaris, ara compensada gràcies al “wi-fi”, a mesura que es van generalitzant les connexions ADSL als domicilis particulars i em semblava que el que deies apuntava cap aquí…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.