Aquests dies he estat molt ocupada. He participat a la gimcana fotogràfica que organitza cada any Canonistas.com. Ha sigut la primera vegada, i possiblement no serà la única.

Aquesta gimcana fotogràfica consisteix en fer una foto de cada un dels temes (24 temes) que proposa el guanyador de l’any anterior. Hi ha una setmana de temps per fer-les, i a més s’han de penjar amb totes les dades de la foto.

Pels que ens agrada fer fotos trobo que és un molt bon exercici. Llegeixes el tema, i et ve al cap una primera idea. La deixes reposar, i a mida que van passant les hores, i continuant la vida, va madurant. I arriba un moment que click! fas la foto. Evidentment no ho he pogut fer amb les 24, però si amb algunes.

Si tingués més temps en canviaria algunes. Però ja no en tinc!

Si li voleu donar un cop d’ull a les fotos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.