Avui l’Aleix xic ha dit que li havien manat mirar un reportatge de la tele per apuntar una sèrie de coses.

A l’hora que ho ha dit, mentre sopàven era tard. Aquí a casa els nens es posen a la seva habitació cap a quarts de 10 de la nit, i procurem que a les 10 – 10:15 dormin. L’Aleix sempre s’adorm una mica més tard, perquè mai ha sigut de dormir.

Algun dia, si és festa i fan algo molt interessant o que tenen moltes ganes de veure, els deixem quedar, però és molt de tant en tant.

Total, que hem consultat la programació de la Tele des d’Internet i no hi ha reportatges fins les 11 i pico de la nit, i evidentment aquella hora ja ha d’estar al segon son com a mínim.

Hem recorregut al nou portal www.edu3.cat i hi hem trobat moltíssims reportatges. N’hi ha de moltes temàtiques i de diferents durades. N’ha triat un, ara l’està veient i apuntant allò que li han demanat.

Crec que aquest portal el farem servir prou sovint.

Paral·lelament l’Hug ha començat amb les taules de multiplicar. També ha estat practicant via Internet. És una forma una mica menys aburrida que la típica cantarella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.