Acabo de fer un cop d’ull a la web dels senders del Pallars Sobirà que hem fet recentment. He estat mirant els llibres de piades, que són la part interactiva de la web. La gent que fa els senders poden dir la seua: si l’han trobat ben senyalitzat, si els ha agradat, si tenen alguna suggerència o queixa, etc.
I si, he trobat diversos comentaris, i respostes a alguns comentaris. Perfecte! La cosa funciona. És gratificant comprovar que algo que has fet serveix d’alguna cosa. Ara potser que ja la posi al portfoli de la meva web.
L’únic que encara no està en ple funcionament és la part de serveis. Però això ja no és cosa nostra. L’aplicatiu funciona correctament, i és des de l’oficina de Turisme que s’ha d’omplir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.