He estat investigant una miqueta per la xarxa i sembla que me’n he sortit.

La instal·lació de la wacom graphire 4 al Windows XP no té cap mena de problema. És molt sencilla i funciona tot a la primera.

Amb l’Ubuntu la cosa té una mica més de complicació. Però gràcies a les aportacions que fa altra gent a la xarxa ho he pogut fer [1] [2]. Bé, em falta configurar els dos botons de la tauleta i la roda, però el llapis ja funciona: es mou el cursor i funcionen les pressions. Genial!

Ara a veure si m’hi acostumo, que pel que he llegit és un dispositiu d’entrada molt bó. Crec que a part de fer-lo servir de ratolí normal i corrent, també m’anirà molt bé pel retoc d’imatges i per les webs. D’aquí a un temps ja ho explicaré.

[1] http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=190631
[2] http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=25151&page=3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.