L’altre dia a l’hospital encara em va dir Olguita. Se’n va un altre membre de la llarga família d’Aventur. I ens deixa molts i molts records, molts d’ells en forma de fotos. Avui segur que som molts que remirarem la quantitat de fotos que ens regalava.

Un parell de fotos que recordo amb molt de carinyo: Un pas d’esquena per la Illa, que em va signar i un dels corders que ens vam menjar a Bahursos una nit d’estiu.

corder2 alberto

Un comentari

  1. Sempre estara amb nosaltres. El seu somriure i les seves ganes de viure. I les seves fotos, que sempre per duraran. Descansi es pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.