Aquest cap de setmana hem estat a la platja. He fet poques fotos, quasi bé tot retrats. No en sé massa però alguna és aprofitable. Però sí que serviran per tenir un record, i d’aquí a uns quants mesos recordar rient i de bon humor la situació actual.

De sortida de sol no n’he vist cap. En cap moment he tingut la intenció de llevar-me d’hora per anar a fer la foto de la sortida. No era el moment per això… Però si hem vist les sortides de lluna. La d’ahir ens va sorprendre. La lluna en el primer moment era molt vermellosa, tant com les meues cames sucarrimades desprès del meu primer dia de platja de l’any. Desprès es va anar ataronjant i fent-se petita, i suposo que al final es debia veure blanca del tot.


La foscor sempre acaba portant-nos algo bonic, cal tenir ganes de trobar-ho i saber esperar. No és gens fàcil, però val la pena. Molts ànims ;)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.