Durant el primer descans del dia (10 minuts cada hora i mitja, culpa del Workrave) hem instal·lat el forn nou. Bé, he trigat més de 10 minuts!

El vell feia el que volia, total que forn nou! El més senzill del mercat, pq les coses no estan per tirar coets, però esperem que duri, almenys fins d’aquí 13 anys!

A les instruccions posa que la instal·lació l’ha de fer un tècnic. Però no, l’he feta jo. No ha estat la primera vegada, pq de fet la cuina ja la vaig muntar jo. I menys mal, pq la instal·lació que van fer els electricistes en el seu dia, deixa molt que desitjar! A més total és posar 3 cables a la regleta corresponent. Qualsevol diria que és tant complicat!

Pròxima bricolada, pintar la cuina! No m’agrada gens pintar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.