Ara per la premsa, bé, pel recull que fa Rosendo, vec que hi ha una festa en honor a Sant Sebastià. Sempre he vist la capelleta, però no sabia que cantàven goigs allí al davant. I diu que hi fan una missa… No hi cap massa gent allí. Està bé conèixer coses noves de tant en tant.

7 Comentaris

  1. L’altre dia vaig somiar que treia l’escut municipal, posava en el seu lloc una foto meva i en comptes de “Un servei que us ofereix la Biblioteca Municipal” hi posava “…que us ofereix el menda-lerenda” :)))

  2. Doncs mira, jo penso que ho podríes fer perfectament. Quan no vas tu a la biblioteca, els teus substitut@s també fan aquestes coses?

  3. On vas a parar! Ni tan sols es fa DES DE la biblioteca, és com un hobby per ocupar les hores lliures a casa… Ara no sé si posar :) o bé :(

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.