El gall del meu germà i la meua cunyada és impressionant, un bon model per fer-li fotos.

Ahir li vaig voler fer fotos… Vaig fer diversos intents… Tots van acabar amb un atac per part seua. Es posa al davant, de cara, baixa el cap, i plaf! et salta a sobre amb el bec pel davant. Sort que tinc el mòbil al davant i em queda a certa distància!

De totes formes va sortir amb la seua… Quan ja havia acabat la sessió, a punt de sortir del tancat, va aprofitar que estava distreta i em va fotre picada a la cama. Resultat: una V morada i un bon morat rodó al vértex… D’aquí a uns dies ja no es veurà ;)

Algunes fotos des de dos punts de vista.

atac-1

atac0

atac00

atac1

atac2

atac3

Un comentario

  1. Doncs a Tírvia vaig veure un gall que sembla cosí germà d’aquest. En canvi les gallines del mateix gallines –però en un altre compartiment, separades del gall– eren més aviat esquifides i estaven plenes de ferides que potser es fan atacant-se les unes a les altres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.