El gall del meu germà i la meua cunyada és impressionant, un bon model per fer-li fotos.

Ahir li vaig voler fer fotos… Vaig fer diversos intents… Tots van acabar amb un atac per part seua. Es posa al davant, de cara, baixa el cap, i plaf! et salta a sobre amb el bec pel davant. Sort que tinc el mòbil al davant i em queda a certa distància!

De totes formes va sortir amb la seua… Quan ja havia acabat la sessió, a punt de sortir del tancat, va aprofitar que estava distreta i em va fotre picada a la cama. Resultat: una V morada i un bon morat rodó al vértex… D’aquí a uns dies ja no es veurà ;)

Algunes fotos des de dos punts de vista.

atac-1

atac0

atac00

atac1

atac2

atac3

Un comentari

  1. Doncs a Tírvia vaig veure un gall que sembla cosí germà d’aquest. En canvi les gallines del mateix gallines –però en un altre compartiment, separades del gall– eren més aviat esquifides i estaven plenes de ferides que potser es fan atacant-se les unes a les altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.