El 28/10/07 el Consell Esportiu va començar una nova etapa. Un dels consellers del Consell Comarcal va agafar la presidència i van decidir fer una reunió al cap d’un mes per decidir si es feven eleccions, ja que per llei toca fer-les al juny.

Ha passat 1 mes. I 2 i pico també. La reunió per decidir si s’avancen les eleccions no s’ha fet. No hi ha un funcionament de junta com hauria d’haver. No hi ha secretari tècnic i no s’ha decidit seguir cap línia…

Sempre em diuen que el Pallars Sobirà té el que es mereix. I ben bé, és així! Ningú fa pressió, ningú es queixa, a tothom li sembla bé… doncs au! aquí està.

Avui, però, s’ha fet la comarcal d’esquí a Espot, perquè a un conseller, que porta un club d’esquí de la comarca, ho ha organtizat. Hi han participat 28 nens. Si no vaig equivocada hi havia nens del CAEI-Esterri, del club de Ribera i del cole de Sort. De Sort, només 3! I això que aquesta vegada la informació havia arribat! Tant al cole com a l’Insti. I no és que els nens no hi puguin participar perquè estan federats, no! perquè de nens que competeixin en esquí en són ben pocs.

Però què hi farem… No en parlo més perquè és un tema que em posa negra.

L’Ian i l’Hug hi han participat. L’Ian ha quedat 2n i per tant passa a la territorial que serà el pròxim dia 17 a Espot altra vegada.

Un comentari

  1. Per la feina reviso els suplements d’esport de base de la premsa i amb freqüència trobo informacions sobre les convocatòries dels consells esportius de la Ribagorça, del Jussà o de l’Alt Urgell… però del Sobirà, res de res, quan abans que ho portaven d’altres, fa uns anys (ehem), sí que em trobava alguna nota de tant en tant… :(

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.