Aquest matí feia sol, una dia esplèndid, però fred. Hem fet una “caminadeta”: Estac-Santa Creu- Montardit de Dalt-Montardit de Baix.

Pel camí hem trobat els caçadors: – Vigileu que estem caçant! Per si de cas hem anat parlant i contestant crits que feven. Els gossos ens acompanyaven a trossos.

El camí de Santa Creu fins al barranc no estava massa net…
Hem hagut de improvisar una passarel·la per no mullar-nos. No venia gens de gust posar els peus en aquella aigua gèlida!

Hem trobat una senyora de Montardit de Dalt recollint aglans pels tocinos. Deia que els s’hi havien engormandit i que ja no volien menjar res més, però que aviat els posarien el ganivet al coll i ja no ho hauria de fer.

3 Comentaris

  1. Olga bona caminata i bones fotos .

    BON NADAL I QUE EL ANY NOU ET PORTI TOTA LA FELIÇITAT DEL MONT.

    Abraçadas.

  2. Potser qui hauria de vigilar són ells, els caçadors, no?

    Només de pensar el fred que devia fer, m'esborrono…

  3. Bona caminada, sí! I quina poca gràcia els caçadors, ara se'n veuen i senten sovint per aquí…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.