Fa exactament una setmana que deia que el cap em tornava a funcionar, i resulta que vaig passar la nit del lloro i vaig tenir d’anar a urgències… diagnòstic: bronquitis!
Avui he sortit al carrer a airejar-me… No estic al 100% ni molt menys i no sé ben bé perquè els meus dolors (el braç sobretot) s’han reactivat.
Espero que aquesta vegada si vagi tot bé!
Deu n’hi dó la grip!

Un comentari

  1. Moltes vegades, allò que molesta més de la grip són les seqüeles. Jo fa molts anys que no l'he passada, però la darrera vegada em va quedar una tos que em va durar setmanes.

    Espero que aviat estiguis completament en forma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.