Aquest matí semblava ben bé que m’hagués passat un camió per sobre. I és que ahir vaig plegar tardíssim de la Lan Party. La festa en sí va acabar a quarts de nou però desprès ens va tocar recollir-ho tot, que deu n’hi dó.


Em va agradar l’activitat en si, encara que hem de fer una autocrítica important a la feina, però això ja ho parlarem els implicats, i segur que la pròxima edició tot anirà molt millor.

El conjunt de tot plegat em sembla una molt bona idea. El que la gent porti els seus ordinadors és genial. Resolts dubtes entre tots, comparteixes molta informació, veus com funciona l’altra gent, passes moments divertits amb les màquines i jocs, i sobre tot aprèns moltes coses i coneixes gent.

No crec que sigui la última LAN Party a la que vaig, això si no entenc com la gent s’hi pot tirar 2 o 3 dies seguits. Jo amb un dia he quedat esgotadíssima.

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.