Al setembre de 2006 vaig comprar-me la tauleta gràfica. Des de llavors que pràcticament no he fet servir el ratolí (només amb el portàtil i a vegades).
L’he fet servir moltíssim, tant, que el llapis s’ha desintegrat! S’ha trencat una part, que podria enganxar, però per una mica més a dalt també està esquerdat… Em fa rabia perquè la tauleta va super bé i el llapis en si també. És el plàstic que no ha aguantat les hores de feina.

Aquestos de la Wacom no deuen fer les proves de resistència tipus IKEA… O potser si, i he superat les hores d’ús…
Podria mirar si hi ha llapis sols per comprar, però m’imagino que sortiran tant o més cars que una tauleta nova. Em sembla que enganxaré aquest com pugui i quan es mori del tot ja ho substituiré tot plegat.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.