Crec que sempre s’ha comentat que a l’estiu falten notícies pels diaris i ara suposo que també per tots els medis virtuals.
Ara, al tancar la sessió de la pàgina de les Ciberdones, m’ha sortit la pàgina de Yahoo, i he al·lucinat veient aquesta notícia:

Flipa amb la notícia, i encara no entenc pq no diuen res dels mugrons. Deu portar un tipus de sostens potents.

Anda que… si el que s’ha de comentar és això, anem bé! Ara! que han aconseguit que jo obri la notícia i a sobre me la llegeixi.

Cal dir que estic davant de l’ordinador, que estic rebentada i que si aguanto aquí al davant és per obligació. Hauria d’estar treballant, però les parpelles em cauen i no estic en condicions… Demà al matí serà un altre dia, espero!

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.